Îndemn mobilizator la lectură: sărbătoarea a trecut, munca continuă

februarie 2, 2018 at 7:23 am Lasă un comentariu

https://drive.google.com/file/d/1wR1sWx9uCf6P9PEaM3xr9DGhkp8DkJah/view

Ieri, 1 februarie a fost mare aglomerație pe strada Facebook. Toată lumea (!?) a marcat Ziua Internațională a Cititului Împreună. A fost o plăcere deosebită și foarte  interesant să faci o plimbare pe starda Facebook. Atâtea experiețe! Bifați pentru “remember”! Ediția a doua pentru noi ( cei din Moldova)  și se pare a 12-a la nivel international va fi una memorabilă! Haideți că se poate! Lista participanților anunțată pe https://clubbib2.wordpress.com/2018/02/01/de-ziua-internationala-a-cititului-impreuna-zici-ne-implicam-cu-tot-ce-avem-mai-bun/ a fost  completată cu bibliotecile din Strășeni, Florești, Căușeni, Călărași, Ialoveni, Dondușeni… și poate încă de foarte multe biblioteci care n-au ieșit la plimbare pe artera virtuală principală – Facebook (sau cu care nu s-au încrucișat cărările. Sărbătoarea a trecut, dar munca continuă! Munca noastră de zi cu zi are prin tradiție  ca axă promovarea lecturii, indiferent de format – ca bază pentru cunoaștere, cultură, dezvoltare, diversificarea serviciilor inovaționale bazate pe dezvoltarea competențelor, abilităților, cunoștințelor ca –  fundament spre bunăstare și prosperare.

Și ce poate fi mai frumos decât  bucuria provocată de lectură. Oare câți oameni au crescut, au atins cele mai mari înălțimi, s-au încălzit la lumina și căldura acesteia? Nimeni nu i-a numărat și nici nu-i va număra în viitor. Împăcarea noastră vine de la faptul că ne-am făcut cu onoare meseria, care încape și această fascinantă dimensiune – lectura.

http://radiochisinau.md/astazi-este-ziua-mondiala-a-cititului-cu-voce-tare–62745.html

http://tvrmoldova.md/cultura/lectura-cu-voce-tare-in-bibliotecile-din-chisinau-eveniment-lansat-de-ziua-internationala-a-cititului-impreuna/

Reclame

Entry filed under: Uncategorized.

De Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI) ne implicăm cu tot ce avem mai bun! BIBLIOTECARII UNGHENENI – BIBLIOTECARI DE SUCCES!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 92 de urmăritori

View
februarie 2018
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

%d blogeri au apreciat asta: